Over ons


HeartWork Offices kenmerkt zich door een focus op Work hard & Feel good. HeartWork Offices biedt hiervoor een oplossing door middel van het creëren van een informele plek voor een vernieuwend, creatief en professioneel netwerk.


Het moderne pand van HeartWork Baarn biedt een uitgebreid aanbod voor kantooroplossingen. Met in totaal vier verdiepingen aan mogelijkheden voor flexplekken en vergaderen. De kantoren zijn zowel gemeubileerd als gestoffeerd te huur voor flexibele perioden. Enkele kantoorvloeren zijn beschikbaar voor reguliere (deel) verhuur.


Op de eerste verdieping bevindt zich een sfeervolle gezamenlijke lounge. Hier kun je plaatsnemen om te flexwerken en/of externe relaties te ontvangen. Kortom een plek die de mogelijkheid biedt tot het uitwisselen van gedachten en het creëren van een netwerk.
HeartWork Baarn biedt compleet ingerichte kantooroplossingen en is inclusief ondersteunende faciliteiten zoals een receptiebalie met een gastvrije ontvangst, koffie en thee mogelijkheden en gratis parkeerplaatsen. HeartWork Baarn bevindt zich op een centraal gelegen locatie, direct aan de A1 in het Gooi.


Het nieuwe dienstverleningsconcept HeartWork Offices is ontstaan uit een samenwerking met diverse pandeigenaren en PW Offices.


PW Offices is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noordwest-Europa.

Informatie aanvraag

*
*
*
*