fdfdsfdsf
HeartWork Maarssen
Facebook
[ Error ]

Over ons

HeartWork Offices kenmerkt zich door een focus op Work hard & Feel good. HeartWork Offices biedt hiervoor de oplossing door middel van het creëren van een informele plek voor een vernieuwend, creatief en professioneel netwerk. HeartWork Offices richt zich op het ontwikkelen van een gezonde balans tussen hard werken, genoeg bewegen, gezond eten en ontspannen. Een perfecte combinatie tussen het menselijke gedeelte HEART en het werken in een professionele netwerkomgeving WORK. Het nieuwe dienstverleningsconcept HeartWork Maarssen is ontstaan uit een samenwerking met pandeigenaar Hanzevast en PW Offices. HeartWork Baarn is een franchise onderneming van HeartWork Offices.

Training professioneel schrijven NTI

Perfecte aparte plek om training te geven, goede service en prima lunch. Loungen en trainen, ideaal

Bert Delleman

NTI

Boeking

8

Locatie

6

Ruimte

8

Catering

8

Bedankt voor de review en fijn dat het naar wens is geweest bij ons. Met betrekking tot de bereikbaarheid van onze locatie met de fiets geven wij u graag wat tips & tricks voor de volgende keer. Tot ziens en groeten team Heartwork Maarssen

HBO Rechten

Goede locatie, vriendelijke ontvangst, genoeg ruimte voor parkeren. Bereidheid personeel om aan de wensen van de bezoekers te voldoen, snel van lokaal wisselen, een extra katrol, extra laptop etc. Goed verzorgd zodat ik als docent me volledig kon focussen op het verzorgen van de training. In september / oktober al 4 keer geweest en komen er binnenkort met plezier weer aan.

Adriaan Will Groot, de

LegAD

Boeking

N/A

Locatie

8

Ruimte

8

Catering

8

zeer vriendelijk, meedenkend.

Sinds maart 2016 volg ik een HBO opleiding bij de NTI. Het eerste jaar zaten we op de oudlean in Utrecht. Nu een aantal keer een schooldag gehad bij de Cornerplaza Heartwork. Wat een verschil! Bij de Cornerplaza werd ik hartelijk ontvangen. Ze denken mee en zijn zeer bereid om je te ondersteunen waar nodig (bijvoorbeeld meedenken en een verlengsnoer geven zodat je net even lekkerder zit op een plek zonder stopcontact). Altijd ontvangen met een lach. Op dit moment zit ik weer op de Oudlean. Ik merk direct verschil. Het begint al als de dame bij de receptie een stugge zelfs onvriendelijke houding aanneemt. Ik snap niet dat de NTI de Oudlean kiest boven de cornerplaza. Zeker voor studenten. Het is mooie locatie maar ook niet te formeel. De sfeer daar ervaar ik als zeer prettig!

Mandy van den Enden

Boeking

N/A

Locatie

9

Ruimte

9

Catering

10

Goedemorgen Mandy, Bedankt voor je review en fijn dat alles in Maarssen naar wens is! Zoals afgelopen vrijdag besproken zal Oudlaen contact met je opnemen. Fijne dag! Tot ziens en groet namens het HeartWork Maarssen Team.

Ervaring HeartWork vergaderzaal

Mooie locatie en zeer handig als op onze eigen locatie de vergaderruimtes vol zitten. Veel ruimte, mooie zalen, goede koffie en lunchmogelijkheden, goed te bereiken en gratis parkeren. Jammer dat je niet direct aan de receptie op de begane grond kunt reserveren, maar dat het via de mail met het boekingskantoor moet gaan.

Claudia van Straaten

PW Central

Boeking

7

Locatie

10

Ruimte

9

Catering

N/A

Goedemorgen Claudia, Bedankt voor je review. Onze reservering lopen inderdaad via ons centrale boekingskantoor. Maar je kunt altijd terecht bij onze receptie voor een boeking of andere informatie. Fijne dag! Tot ziens en groet namens het HeartWork Maarssen Team.

Informatie aanvraag

*
*
*
*