Faciliteiten


HeartWork Maarssen richt zich op het aanbieden van flexibiliteit wanneer het gaat om flexplekken, vergaderen/trainingen en catering mogelijkheden in het HeartWork Café. Om dit te kunnen realiseren zijn de onderstaande faciliteiten mogelijk, waardoor de perfecte aansluiting gecreëerd kan worden tussen behoefte, gezondheid en werkelijkheid.

 • Catering mogelijkheden:
  Het HeartWork Café is in eigen beheer, waardoor het werkelijk kan inspelen op de wensen van de gebruikers, de trends in de omgeving en de producten van nu.
 • ICT-mogelijkheden:
  HeartWork Maarssen heeft een exclusieve overeenkomst met NextLevel ICT, op de 10e etage. NextLevel ICT is de preferred supplier van de ICT-dienstverlening. De servicedesk met vakkundig personeel bevindt zich op de 10e etage van het pand en biedt hierdoor razendsnelle ICT-service.
 • Locatie:
  HeartWork Maarssen bevindt op een centrale ligging, midden in het hart van Nederland. In de omgeving bevinden zich verschillende richtingsmogelijkheden.
 • Parkeren:
  HeartWork Maarssen heeft een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen in eigen beheer, zowel overdekt als op een ruime buitenparkeerplaats.
 • Flexibiliteit:
  HeartWork Maarssen biedt flexibiliteit door het luisteren, meedenken en oplossingsgericht werken van het HeartWork Maarssen team.
 • Kantoorruimtes voor verschillende periodes:
  De 600m2 aan kantoorruimtes zijn al vanaf een periode van drie maanden te huur. Daarnaast biedt HeartWork Maarssen verschillende mogelijkheden in oppervlakte, inrichting en meubilair.
 • Receptiediensten:
  Direct op de begane grond bevindt zich de receptiebalie met een professionele gastvrouw.
 • Schoonmaak:
  Dagelijkse reiniging van de openbare ruimtes.

Offerte Aanvraag

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij HeartWork Maarssen? Vul dan het formulier in en het HeartWork Maarssen team neemt vrijblijvend contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 030 - 273 9777

Uw gegevens

*
*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*