Over ons

HeartWork Offices kenmerkt zich door een focus op Work hard & Feel good. HeartWork Offices biedt hiervoor een oplossing door middel van het creëren van een informele plek voor een vernieuwend, creatief en professioneel netwerk.


Op de eerste verdieping van HeartWork Maarssen is voor 600m² aan flexibele werkomgeving gerealiseerd. Deze verdieping is eventueel met twee extra kantoorvloeren uit te breiden. De kantoren zijn zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd te huur vanaf een periode van drie maanden. Alle bovenliggende verdiepingen zijn per (kwart)vloer te huur voor langere perioden.


Op de begane grond bevindt zich het HeartWork Café. Het HeartWork Café is een sfeervolle omgeving waarin je zowel kan werken als borrels, werkbijeenkomsten en ontvangsten met externe relaties kan organiseren. Het HeartWork Café is inclusief ondersteunende faciliteiten zoals een ontvangstbalie, een restaurant, catering-mogelijkheden en een fitness.

HeartWork Maarssen bevindt zich op een centraal gelegen locatie nabij ringweg Utrecht Noord en aansluiting A2. Tevens beschikt het pand over een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen.


Het nieuwe dienstverleningsconcept HeartWork Maarssen is ontstaan uit een samenwerking met pandeigenaar Hanzevast en PW Offices.


PW Offices is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noordwest Europa.

Informatie aanvraag

*
*
*
*